9.06. 2019 kell15:00

@ATELIER stuudio
Kestvus: 4h

Päevameigi koolitus sobib kõikidele naistele, kes soovivad osata rõhutada enda loomuliku ilu.

Päevameik rõhutab loomulikku ilu ja jääb tagasihoidlikuse piiridesse, tuues esile puhanud ja värske näo. Meigipõhi on õhuke, peidetakse pisikesed iluvead ning modelleeritakse kergelt nägu. Õrnades toonides rõhutatakse silmi ja vastavalt soovile värvitakse huuled.

Miks mõned värvitoonid sobivad ühele nii hästi ja teisele ei sobi absoluutselt?! Igaühel meist on individuaalne värvigamma!
Selleks et leida ‘oma värvid’ ehk värvid, mis just Sinule sobivad on vaja kindlaks teha millisesse värvigruppi sa kuulud. Milline Värvitüüp Oled Sina? Päevameigi koolitusel selgitatakse välja Sinu individuaalne värvitüüp, mis aitab Sul valida endale õiged toonid jumestuses, rõivastes ja aksessuaarides.

KOOLITUSE TEEMAD: 
Ülevaade vajalikest töövahenditest ja toodetest . Näo -ja silmakujude analüüs. Kulmude korrigeerimine vastavalt näokujule. Ühtlane meigipõhi. Modelleerimine päevameigis (Highlight & Contour). Silmajumestus päevameigis. Värviteooria (huulepulga, lauvärvide ja põseruuži toonide valik). Värvide valik lähtudes silma-, juukse-, ja nahatoonist. ISIKSUSE –JA VÄRVITÜÜBI TEST.

Koolitus viiakse läbi väikeses grupis, mis koosneb maksimaalselt 8 inimesest – seega soovitame aeg koolitusele aegsasti broneerida. Koolitaja näitab ette praktilise osa modellil ning osalejad teostavad jumestuse iseenda peal. Koolituse eesmärk on õppida jumestama iseennast.

MAKSUMUS: 65€ (koolituse hind sisaldab vahendeid ja kosmeetikat praktilise osa jaoks).

REGISTREERUMINE LÕPPENUD!

Lisaks pakume koolitusi ka gruppidele. Pane ise kokku kuni 8. liikmest koosnev oma seltskond ja leiame koos sobiva aja. Küsi julgelt pakkumist!

-be your own make-up artist

Category: Meigikoolitus

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *